BÁCS ÉPÜLETGÉPSZETI Kft.

Kedvezményezett neve:
Bács Épületgépészeti Kft.

Fejlesztés tárgya, célja:
Bács Épületgépészeti Kft. telephelyének fejlesztése, cégközpont és bemutatóterem kialakítása

Szerződött támogatás összege: 125.042.540,- Ft
 
Projekt tartalmának részletes bemutatása:
 

A 2021 évben megvásárolt ingatlanon tervezzük megvalósítani a Bács Épületgépészeti Szolgáltató Kft új cégközpontját pályázati forrás segítségével, mivel jelenleg a cég központi telephelye, a Bács Klíma Kft. tulajdonában lévő 6000 Kecskemét, Ceglédi út 26. szám alatti ingatlanon található. Az új telephely által lehetőség nyílik a tevékenységünk során használt szerelési segédanyagok raktározására, valamint nagyobb mennyiségű árukészlet fenntartására, mely kedvezőbb vásárlási feltételeket is eredményezhet és ezáltal költségcsökkenés érhető el. A tervezett beruházással érintett ingatlanon jelenleg több épület helyezkedik el, döntően burkolt felület, illetve kisebb részben zöldterület található.

  1.  
  1. A beruházás során tervezett épületek, építmények:
  1.  
  2. 1 db irodaépület bemutatóteremmel.

  3. Meglévő régi raktárépületet – saját forrás felhasználásával – belső átalakítás és homlokzatának felújításával alkalmassá tesszük raktározási célra. Illetve itt kerülnek majd tárolásra a beszerezni kívánt eszközök is (Rakodógép, Targonca, Személyemelő). Az irodaház megépítésével új munkahelyek létesítését is eredményezi. Tervezett iroda épület bruttó területe: 589.96 m2. Az irodaépület különböző helyiségei és funkcionális egységei úgy kerülnek kialakításra, hogy az összefüggő technológiák egymással összefüggésben, egymáshoz kapcsolódva, míg a nem összefüggő tevékenységek egymástól függetlenül tudnak, illetve fognak üzemelni.
  4.  
  5. Megújuló energiaforrást hasznosító technológiák alkalmazását tervezzük:
    levegő-víz hőszivattyú rendszer kerül kiépítésre irodaterületen, a pályázati kiírásnak megfelelően.
  6.  

 

 

Technológiai fejlesztést eredményező beszerezni kívánt új eszközök, melyek standard piacfelméréssel kerültek kiválasztásra:

 

1 db Kubota RT160-2 Rakodógép,
1db Toyota Tonero targonca,
1db DINO 210 XT II személyemelő ami villany és napelem szerelési tevékenységünkben nagy fejlesztés.

 

Képzések a munkavállalóink számára:

 

3 típusú gépkezelői képzést tartottunk szükségesnek. Amennyiben a pályázatunk keretében megvalósulnak a tervezett gépbeszerzések, ezek mozgatásához és kezeléséhez a kiválasztott képzések nélkülözhetetlenek. Jelenleg társaságunknál egy főnek van targonca vezetői végzettsége, folyamataink biztonságos fenntartása érdekében nélkülözhetetlen további kollégák ez irányú képesítése. Fontos célkitűzésünk, hogy a munkáink során felmerülő lehető legtöbb munkafolyamatot saját kivitelezésben tudjunk elvégezni, saját eszközökkel, alvállalkozó bevonása nélkül. A fejlesztéssel, cégünk rövid és hosszútávú elképzeléseit érintően, új piaci lehetőségek, nyílnak meg a jelenlegihez képest. Az egyik legnagyobb lépés a rakodógép és a személyemelő beszerzése lesz, hisz ennek segítségével a kivitelezés teljes részét saját erővel tudjuk megoldani. Ez lehetővé teszi nagyobb volumenű kivitelezési munkák teljesítését is, valamint a munkafolyamatok idejét is lerövidíti, és hatékonyabbá teszi a helyszíni munkavégzést.

 

Projekt tervezett befejezési dátuma: 2024.02.29.

MINDENBEN SZÁMÍTHAT RÁNK

Az alapoktól a tetőig

Az elektromosságtól a fűtésig